Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Discover a world of innovations

Learn more >

De evolutie in plaatbewerking

SafanDarley is dé mondiale specialist in de ontwikkeling en bouw van kantbanken en scharen voor zowel het dunne als het dikke plaatsegment. SafanDarley is een toonaangevende Nederlandse onderneming met alle disciplines in eigen huis, van R&D en engineering tot fabricage en assemblage, van marketing & sales tot technologie- en opleidingscentrum, van helpdesk tot servicedienst. SafanDarley heeft 2 productievestigingen, de hoofdvestiging in Lochem en een vestiging in Eijsden. De onderneming heeft in totaal zo'n 180 medewerkers.

Off-line 3D-programmering

Smart Bending met de innovatieve Autopol 3D offline programmering garandeert complete en betrouwbare procesbeheersing. Dankzij de intuïtieve inrichting en besturing vraagt het systeem een korte training van slechts twee dagen. Tijd die zich dubbel en dwars terugbetaalt in snel en foutloos produceren. Het systeem werkt in drie eenvoudige stappen.

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt

Bedankt voor uw aanmelding

Smart produceren in de Smart Industry

  • OEE, oftewel Overall Equipment Effectiveness.… Een nieuw begrip, maar voor SafanDarley al lang vertrouwd. Wij denken altijd met u mee om onze machines zo goed mogelijk in te passen in uw productie. Optimalisatie van uw processen en zero defects: met dat doel voor ogen zetten wij onze kennis en innovaties voor u in. Met SafanDarley in uw productie is een verbetering van uw OEE zonder meer haalbaar. 30% meer efficiency en meer output…

Wil je weten hoe? 

Ontdek het nu >

E-Bend L Blue Hoekmeetsysteem

Het E-Bend L Blue hoekmeetsysteem maakt gebruik van twee blauwe laser-sensoren, aan weerszijden van de tafel. De sensoren zijn volledig CNC-gestuurd en uiterst precies. Het systeem monitort en corrigeert de positie van de Y as continu op basis van de actuele producthoek. Dat garandeert een eindproduct met de hoogste hoekprecisie. Het systeem verstelt indien nodig automatisch de bombering en scheefstand en houdt bovendien rekening met de terugvering.  

SafanDarley op de beurs
Prettige kerstdagen!
Prettige kerstdagen!
Het einde van 2020 komt in zicht, een moment om terug te blikken naar afgelopen jaar, maar zeker ook om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Wij kijken uit naar een jaar met mooie plannen, waarbij wij u zowel digitaal als fysiek te woord staan. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gezond 2021.
17-12-20
SafanDarley lanceert vernieuwde app
SafanDarley lanceert vernieuwde app
De vernieuwde SafanDarley app is live. De nieuwe app heeft een moderne uitstraling, werkt razend snel en beschikt over een aantal nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om de resultaten naar je eigen emailadres te sturen. Tevens is de app nu in diverse talen beschikbaar.
15-12-20
‘SafanDarley biedt een totaaloplossing’
‘SafanDarley biedt een totaaloplossing’
SafanDarley bracht 25 jaar geleden de eerste elektrische kantbank op de markt. Het Eindhovense bedrijf Anopanel kocht meteen een van de prototypes. De SafanDarley SMK E-Brake draait nog steeds naar volle tevredenheid. Anopanel-directeur Tayfun Alici is blij met de samenwerking, die nog altijd voortduurt. “We vertrouwen elkaar.”
26-11-20
Tip; 3% korting dankzij Investeringskorting
Tip; 3% korting dankzij Investeringskorting
De overheid heeft recent een tijdelijke regeling opgesteld om bedrijven te stimuleren investeringen te doen, de zogenoemde Baangerelateerde Investeringskorting (BIK). Hiermee wil de overheid de bedrijfsinvesteringen terug op niveau brengen. Wat betekent dit voor u?
16-11-20
H-Brake Hybrid 110-1600 – speciale uitvoering
H-Brake Hybrid 110-1600 – speciale uitvoering
We hebben een speciale H-Brake Hybrid 110T-1600 geleverd. Deze krachtige, maar compacte machine heeft speciale zijframes met een vergrote Q-maat opening. Deze constructie maakt dat deze machine uitermate geschikt is voor de productie van doosvormige producten zoals schakelkasten en behuizingen.
21-10-20